Professionals

Voor de organisatie en realisatie van uw projecten werkt Kok Infra alleen maar met gediplomeerde professionals. Alle professionals van Kok Infra zijn gediplomeerd binnen hun vakgebied en staan voor hun verantwoordelijkheden. Om de professionals mee te laten komen in deze tijd worden er zowel interne als externe cursussen gevolgd. De professionals worden continu gestimuleerd om zich door te ontwikkelen en er wordt dan ook uitgebreid gekeken naar het loopbaantraject.

Kok Infra wordt aangestuurd vanuit een hecht managementteam. Het managementteam bestaat uit een aantal teamleden welke allemaal vanuit hun eigen kwaliteiten het managementteam versterken. Onderstaand een uiteenzetting van de persoonlijke eigenschappen van de verschillende  teamleden.


Lennard Kok, Algemeen Directeur

Lennard de Inspirator. Lennard Kok is een inspirerende persoonlijkheid die graag resultaatgericht aan het werk gaat en precies weet wat hij wil. Lennard is erg sympathiek en charmant in zijn contacten met anderen en heeft zeer goede verbale kwaliteiten. Hij weet exact het juiste klimaat te creëren om anderen te inspireren, te sturen en te overtuigen in de richting van zijn doelstellingen. Lennard bereikt zijn doelstellingen het liefst door het werken met anderen in plaats van anderen te domineren.

Lennard_Kok