Professionals

Voor de organisatie en realisatie van uw projecten werkt Kok Infra alleen maar met gediplomeerde professionals. Alle professionals van Kok Infra zijn gediplomeerd binnen hun vakgebied en staan voor hun verantwoordelijkheden. Om de professionals mee te laten komen in deze tijd worden er zowel interne als externe cursussen gevolgd. De professionals worden continu gestimuleerd om zich door te ontwikkelen en er wordt dan ook uitgebreid gekeken naar het loopbaantraject.

Kok Infra wordt aangestuurd vanuit een hecht managementteam. Het managementteam bestaat uit een aantal teamleden welke allemaal vanuit hun eigen kwaliteiten het managementteam versterken. Onderstaand een uiteenzetting van de persoonlijke eigenschappen van de verschillende  teamleden.


Lennard Kok,

Algemeen Directeur

Lennard de Inspirator. Lennard Kok is een inspirerende persoonlijkheid die graag resultaatgericht aan het werk gaat en precies weet wat hij wil. Lennard is erg sympathiek en charmant in zijn contacten met anderen en heeft zeer goede verbale kwaliteiten. Hij weet exact het juiste klimaat te creëren om anderen te inspireren, te sturen en te overtuigen in de richting van zijn doelstellingen. Lennard bereikt zijn doelstellingen het liefst door het werken met anderen in plaats van anderen te domineren.

Lennard_Kok

Erik Wildeboer,

Projectbegeleiding

Erik de promotor. Erik Wildeboer is zijn carrière ruim 24 jaar geleden begonnen en heeft al heel wat projecten en teams begeleid in de grond- en wegenbouw. Erik heeft alle disciplines doorlopen die nodig zijn om een project samen met de opdrachtgever en ons teams tot een bovengemiddeld resultaat te brengen. Erik is een zeer optimistische persoonlijkheid die graag onder de mensen is. Van nature verkiest hij de omgang met andere mensen en neemt graag deel aan activiteiten waarbij mensen betrokken zijn. Erik is een echte teamspeler. Door zijn verbale begaafdheid is hij goed in het promoten van zijn ideeën en wekt hierdoor het enthousiasme van zijn projectteam. Erik zal zelden iemand opzettelijk tegen zichzelf in het harnas jagen. Hij is altijd op zoek naar een gunstig sociaal klimaat om zijn contacten te ontwikkelen en te onderhouden.


Michiel Nijhuis,

Projectcoördinator 

Michiel de objectieve denker. Michiel Nijhuis is al geruime tijd werkzaam in de grond en wegenbouw en is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en communicatie binnen ons projectteam. Michiel handelt op basis van feiten en probeert zo nauwgezet en accuraat mogelijk te werk te gaan in alles wat hij doet. Michiel combineert vaak zijn intuïtie met de vergaarde feitelijke informatie. Michiel is een systematische, precieze denker en werker die ertoe neigt volgens procedures te werk te gaan. Hij beoordeeld zichzelf en andere op basis van normen voor het behalen van concrete resultaten  Hij bereid zijn projecten voor  tot op de komma nauwkeurig  en wordt gezien als een rustige en innemend gesprekspartner.