Gemeente Edam-Volendam

Project omschrijving

Klik op de afbeelding voor een grotere weergaven

Verzorgingstehuis Nicolaashof is gesloopt en er is een nieuwbouwpand herrezen. Toen de bouw tegen zijn einde liep, is Kok Infra gestart met de inrichting van het maaiveld. De planning had in eerste instantie nogal wat voeten in aarde. De aanbesteding had later plaatsgevonden dan geplant en de opening van het pand was al vrij snel. In samenspraak met de gemeente Edam-Volendam en de Zorgcirkel heeft Kok Infra de planning en fasering zo weten aan te passen dat de geplande opening van het nieuwbouwpand gewoon door kon gaan en dat de eerste bewoners zonder al te veel hinder hun intrek konden nemen.

Naast de inrichting van het terrein van de Zorgcirkel is ook de openbare ruimte rondom het nieuwbouwpand aangepakt. De St. Nicolaashof en de  St. Dominicusstraat zijn voorzien van een hele nieuwe inrichting. Voor de gemeente was die een goed moment om ook het oude riool in de St. Antoniusstraat en de St. Gerardusstraat onderhanden te nemen, waarna ook deze straten zijn voorzien van een compleet nieuwe inrichting.

Voor Kok Infra zat er ook nog een leuke nieuwe uitdaging in het werk, onderheid riool. Na een goede voorbereiding en duidelijke instructies naar de professionals kan Kok Infra met trots terugkijken op dit rioleringswerk. Ze hebben het werk kwalitatief goed uitgevoerd en binnen de gestelde termijn.

Projectnaam:
Woonrijpmaken St. Nicolaashof e.o.
Type aanbesteding:
Meervoudig onderhands
Contracttype:
RAW Bestek
Besteknummer:
E-V 2012 03
Gunningscriteria:
Laagste prijs
Opdrachtgever:
Gemeente Edam-Volendam
Aanneemsom:
€ 522.200,-
Gefactureerd bedrag:
n.n.b.
Start werk:
augustus 2013
Opleverdatum:
mei 2014
Project eigenschappen:
Riolering:
604 m1
Funderingslagen:
0 m2
Elementenverharding:
8358 m2
Asfalt:
0 ton

Recent Projects