Over ons

Kok Infra is een zelfstandig opererend aannemingsbedrijf, dat sinds 1996 actief is binnen de grond-, weg-, en waterbouw. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn compacte organisatie en zijn gedreven professionals met een no-nonsense mentaliteit. Kok Infra streeft ernaar om de beste kwaliteit te leveren tegen de scherpste tarieven voor onze opdrachtgevers.

Het bedrijf is al actief in verschillende disciplines binnen de grond-, weg-, en waterbouw, maar ook voor nieuwe uitdagingen draait het bedrijf zijn hand niet om. Vooral sinds 2006 heeft het bedrijf grote sprongen gemaakt. Vanuit de onderaanneming voor de grotere aannemers hebben zij zich inmiddels bewezen als hoofdaannemer. In beginsel voornamelijk actief als bestratingbedrijf, nu actief als een allround aannemingsbedrijf. Dit zijn ontwikkelingen waar Kok Infra met trotse gevoelens naar terugkijkt.

Volgens ons ligt de basis van deze ontwikkelingen bij de nuchtere instelling van het managementteam. Deze gaan te aller tijden met een open vizier aan de slag en geven niet op. Dit brengen wij over op het voltallige personeel. In de groei van onderaannemer naar hoofdaannemer zijn wij nooit onze opdrachtgever uit het oog verloren en blijft onze drang naar goede kwaliteit leveren hoog.